Què és Kaos Pilot i com ens pot ajudar a innovar?

Què és Kaos Pilot i com ens pot ajudar a innovar?

Avui estrenem un nou format de posts que anirem replicant de tant en tant.

I ho fem aprofitant la Induct Academy (trobades obertes i informals d’aprenentatge en diferents habilitats i temàtiques) que vam fer aquest passat divendres, i en el qual la Clàudia Pardo ens va parlar i ens va fer viure, gràcies a la seva experiència a Moebio, la metodologia de Kaos Pilot.

A la Induct Academy fent la metodología KaosPilot
A la Induct Academy fent la metodología KaosPilot

KaosPilot és una escola de negocis fundada a Dinamarca el 1991, l’escola de negocis menys convencional del món, amb l’objectiu de formar joves emprenedors amb responsabilitat social i agents del canvi i innovació social.

En el programa de KaosPilot, l’alumne desenvolupa el seu propi potencial resolent problemàtiques socials que li interessin a través de la creació i desenvolupament real del seu projecte.

Però no només això, sinó que KaosPilot s’ha erigit com una metodologia per crear entorns d’aprenentatge en les organitzacions (a través de les dinàmiques de team building i Creative Leadership de Kaos Pilot), element crític perquè les empreses siguin cada vegada més capaces d’innovar de forma sostinguda.

Induct Video Pill: Què és Kaos Pilot y com pot ajudar-nos a innovar a la nostra organització from Induct Barcelona on Vimeo.

De fet, un altre dels elements clau per a la innovació és la creació d’entorns de confiança (confirmat per la Harvard Business Review tal com difonia l’Ignasi fa uns dies), ja que sabem que la confiança en les organitzacions genera innombrables beneficis, com ara:

  • 74% menys d’estrès
  • 106% més energia a la feina
  • 50% major productivitat
  • 13% menys dies de baixa
  • 76% més de motivació i implicació
  • 29% més de satisfacció amb les seves pròpies vides

Si necessiteu més informació sobre KaosPilot, ja sabeu, contacteu amb la Clàudia!

Fonts d’informació:

EOI

EOI (vídeo)

Moebio

Ingenio

The following two tabs change content below.
Induct
Induct Software proporciona, a través del seu software as a service, la possibilitat de crear, en el núvol, comunitats d'innovació oberta, que permeten a les organitzacions dissenyar, gestionar, controlar i mesurar els seus propis processos d'innovació, des de la creació d'idees fins a la implementació i avaluació final dels projectes d'innovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*