El dissenyador i la innovació

El dissenyador i la innovació

Com pot afectar un sistema d’innovació a un dissenyador?

Darrere d’un sistema d’innovació sempre hi ha una metodologia que ajuda a sistematitzar qualsevol procés creatiu i executiu. És per això, que podríem dir que un dels primers beneficis positius per al dissenyador és entendre, integrar i adaptar com funcionen aquestes metodologies i, fins i tot, potenciar la capacitat de crear i transformar de noves.

També gràcies a les eines de creativitat proporcionades, es pot obrir a extrems inexplorats cap als quals no podríem arribar sense elles. Aquestes eines es poden implementar en qualsevol procés creatiu, per tant, es gestiona l’estat líquid en circumstàncies que semblen inestables.

El sistema també ajuda a entendre un repte real, potencia la capacitat de saber analitzar-lo i descompondre’l per poder trobar noves oportunitats per un camí alternatiu al convencional.

Com a dissenyador, peça fonamental en la innovació, podem donar una perspectiva i visió des del nostre camp, per a alimentar la investigació i possibles solucions de l’àmbit de la innovació.

Font: Death to Stock
Font: Death to Stock

Fuente: Death to Stock

The following two tabs change content below.
Anna Moragas

Anna Moragas

Disenyadora en Induct SEA, S.L.
Graduada en Disseny a ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Va ser dissenyadora en l'Estudi Zero creant revistes digitals per a grans empreses. Grafista per a Escofet durant un any, i realitzadora de petits treballs com a autònoma. Empatitza amb les empreses i actua amb detenció en els camps d'editorial i identitat corporativa. Actualment està involucrada en la creativitat, innovació i emprenedoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*