5 Plans innovadors per fer a Barcelona durant aquest estiu

5 Plans innovadors per fer a Barcelona durant aquest estiu

Quin millor moment de l’any per prendre’ns un temps per aprendre i gaudir de la innovació? Us deixem un recull de plans innovadors per fer durant aquest estiu, no hi ha excusa que valgui!

1. Talking Brains 

L’exposició Talking Brains ens explica el cervell humà des de la perspectiva de les funcions lingüístiques, centrant-se en com les nostres ments es veuen determinades per la biologia. La relació entre llenguatge i cervell, l’origen de les llengües, l’evolució del llenguatge o la capacitat d’aprendre a parlar són algunes de les qüestions que ens planteja l’exposició. Talking Brains ofereix gamificació, interacció, realitat augmentada i molt més. Un pla genial per gaudir en família.

Imatge de l'exposició Talking Brains
Imatge de l’exposició Talking Brains

On?: Cosmocaixa, Carrer d’Isaac Newton, 26

Quan?: Fins el 5 de febrer de 2018, de dimarts a diumenge de 10h a 20h

2. Sprint

El temps lliure de l’estiu, ja sigui a la platja, la muntanya o a casa, ens permet llegir més. Us proposem el llibre que explica la metodologia d’innovació Sprint, desenvolupada per Google. El llibre és el resum de la metodologia. Ple d’exemples, molt visual, amb el planning detallat i amb material complet. Una lectura fàcil i entretinguda plena d’eines útils i aplicables tan en l’àmbit professional com el personal. Ja sigui per conèixer com aquesta metodologia va ajudar a Slack o per fer el teu propi Sprint, aquest llibre no té pèrdua. També podeu fer un cop d’ull al post que va escriure la Clàudia Pardo fa unes setmanes, resumint l’experiència viscuda amb aquesta metodologia.

Per a més informació us podeu dirigir a la pàgina web del projecte on també podreu comprar el llibre.

Llibre de la metodologia Sprint
Llibre de la metodologia Sprint

3. Museum Quiz Summer Tour

La gamifiació arriba als museus! Concretament a 4 museus de Barcelona que combinen, ciències naturals, art, arqueologia i nàutica. El Museum Quiz Summer Tour, tal i com el seu nom indica, organitza diversos Trivials al voltant d’aquests museus. El concepte però, no és nou. Està inspirat en els pubs quiz que van emergir al voltant dels anys 70 a Gran Bretanya. Aquests, tenien com a missió captar clients, retenir-los durant el màxim període de temps possibles i que marxessin satisfets per tal de fidelitzar-los. Els 4 museus han adaptat aquesta tradició en un joc de 10 preguntes similars al Trivial que faran referència a la temàtica dels museus. Aquestes sessions estaran dinamitzades per l’actor i humorista Alberte Montes.

On?: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Museu d’Arqueologia de Catalunya i Museu Marítim de Barcelona.

Quan?: Tots els dimecres de juliol a les 22h

4. David Bowie is

Un dels esdeveniments culturals més destacats de l’any a Barcelona. Segur que n’heu sentit a parlar. David Bowie Is és una exposició del Museu del Disseny de Barcelona que explora els processos de David Bowie com a músic innovador i icona cultural, a través d’un recorregut pel seu estil i la seva reinvenció constant durant més de 5 dècades.

David Bowie Is ofereix una experiència audiovisual completa gràcies a l’ús de tecnologia avançada. L’espectador es pot submergir en els mons sonors de l’artista.

On?: Museu del Disseny de Barcelona, Plaça de les Glòries Catalanes, 37

Quan?: Dilluns de 16h a 20h i de dimarts a diumenge de 10h a 20h.

Podeu comprar les vostres entrades aquí.

Composició fotogràfica de l'exposició David Bowie is
Composició fotogràfica de l’exposició David Bowie is

5. Björk Digital

Tal i com us comentava la Itziar Pérez fa unes setmanes al blog, no us podeu perdre l’exposició del CCCB amb el títol Björk Digital.

“Es tracta d’un viatge emocional per la trajectòria musical i vital de Björk a través d’instal·lacions inspirades en el seu últim àlbum Vulnicura. La realitat virtual és la protagonista fonamental del recorregut de l’exposició, que combina performance, cinema, instal·lació, vídeo i interacció. L’artista mateixa el defineix com una òpera tecnològica en què la immersió del visitant en l’obra de la cantant és total gràcies a la realitat virtual.”

On?: CCCB (Centre de Cultura Contemporània del Born), Carrer de Montalegre, 5

Quan?: Fins el 24 de setembre, tots els dies.

Per consultar horaris i comprar entrades adreceu-vos aquí.

Ens proposes el teu pla innovador per aquest estiu?

 

The following two tabs change content below.
Sara Marata

Sara Marata

Consultora d'Innovació Oberta a Induct SEA, S.L.
Estudiant de Negocis i Marketing Internacionals a ESCI-UPF. Ha treballat com a Community Manager a AKTIVE-Turisme. Apassionada dels idiomes, la música i l’art.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*