5 Noves formes innovadores de la comunicació

5 Noves formes innovadores de la comunicació

Una cosa tan essencial com és comunicar-se per l’ésser humà, ha anat evolucionant i canviant les formes de relacionar-nos. És per aquest motiu que considerem important veure quines són les tendències i les noves formes de comunicar-se ja que, gràcies a elles, podrem adaptar-nos i entendre com ens relacionarem en un futur.

Servei d’identificació de notícies falses de Google

Google ja té l’eina per poder verificar si una notícia és vertadera o falsa. Aquesta eina es troba a la secció de Google News i permet identificar, mitjançant un apartat diferenciat, si la informació és fidedigna o no i la font a la qual pertany. Per això han creat aliances amb editors per tal de verificar les fonts de les notícies i aquest contingut. Encara que adverteixen que podria haver discrepància d’opinions sobre la veracitat de la informació i no deixarem de veure la informació considerada falsa que fem una recerca. Més informació en aquest article de la BBC.

Imatge del portal de Google News
Imatge del portal de Google News

Data Gif Maker de Google

Una altra eina de Google que permet mostrar informació mitjançant animacions simples per ajudar els interlocutors com els periodistes i que els facilita la forma de transmetre informació. L’eina permet comparar dos elements en termes de popularitat o freqüència de visualització. Encara que és molt simple d’utilitzar, requereix que l’usuari entri de forma manual la informació i posteriorment es descarregui el GIF. Una nova forma de mostrar dades de forma simple i eficaç. Pots seguir investigant a la web oficial de Data Gif Maker.

 

Gif creat amb l'eina Data Gif Maker
Gif creat amb l’eina Data Gif Maker

Ohmni

Ohmni és un robot que et permet comunicar-te amb els teus allà on siguis. Pots experimentar i moure’t dins l’espai amb la gent amb què estàs interactuant mitjançant videotrucades. La principal diferència i valor que té és poder comunicar-se amb altres persones que es troben a quilòmetres de distància sense haver d’estar lligat a una pantalla.

Ohmni – The Making Of from OhmniLabs on Vimeo.

Elfkins

Elfkins és un robot que permet transmetre emocions com ara l’amor parental, així com enviar un petó, simular el so d’una abraçada i riure. D’aquesta manera, encara que els pares no estiguin a prop dels fills o dels seus familiars estimats, poden recordar la calidesa de la seva proximitat.

The Catchbox

Catchbox és un micròfon en forma de caixa que permet gamificar la passada de micròfon ja que pot ser llançat a l’audiència. Una manera divertida que permet dinamitzar a l’audiència en una conferència, ponència o acte.

Us ha permès veure cap a on anem? Us animo a buscar i imaginar com aquestes noves formes de comunicar-nos ens canviaran la manera de viure el nostre dia a dia.

The following two tabs change content below.
Clàudia Pardo
Graduada en Negocis i Màrqueting Internacional a ESCI-UPF. Posteriorment vaig realitzar el màster dHealth Barcelona per entendre millor l’ecosistema de salut i realitzar quelcom disruptiu. Amb l’objectiu d’aconseguir un impacte a la societat, baso la meva experiència en intentar crear valor a l’ecosistema visualitzant els passos necessaris per poder millorar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*